Ondřej pozve hosty do nádherného srubu!

Podnikatel Ondřej (31) zaujme hlavně svým bydlením – nádherným komfortním srubem.
Petr Jardu nepřekousne - Prostřeno!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

V pátek se bude večeřet u sympaťáka Ondřeje. Ten se rozešel se svou dlouholetou známostí, a ještě se z toho také úplně nevzpamatoval. A od té doby, co je sám, tak hodně vaří a rád by si to vyzkoušel před kamerou. Peníze chce věnovat jedné nadaci – s tím bude souviset i zábava. Ondřejovo menu je moderní, plné neobvyklých chutí. Na jídelníčku bude opět celer, tentokrát jako celerový krém s praženými dýňovými semínky. Další krémová polévka následuje po lehkém předkrmu v italském duchu, který je připraven v papilotě. Na hlavní chod využije poslední hostitel svůj venkovní gril, kde připraví „kuřecí supreme, pečáky s petrželkou a uzenou slaninou a omáčku z pečených paprik“.

Vaření v krbu

Vaření v krbu - Prostřeno!
Vaření v krbu - Prostřeno!

Jak si hosté pochutnají na Ondřejově moderní kuchyni? Jarda reklamuje zčásti syrové kuřecí maso, to ale Ondřej už považuje za určité taktizování v rámci hry, protože ostatní si nestěžují a talíře jsou na konci jeho hostiny jinak prázdné. I když to byl týden poklidný a přátelský a naši Moravané a Slezané si plánují, že si ještě určitě spolu někam zajdou, přes týden se naskládala témata, která budou chtít hosté dořešit.

Jak moravskoslezský týden dopadne? A kdo to nakonec celé (zaslouženě) vyhraje?

Sledujte od 17.35 na Primě.

Pepř v dezertu Pepř v dezertu
Reklama
Reklama