Paštika na divoko z krůtích jater, domácí bagetka

Robert udělal dobrou paštiku a místo bagetek upletl úhledné houstičky.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Robert Kunc

Paštika na divoko z krůtích jater, domácí bagetka
Paštika na divoko z krůtích jater, domácí bagetka

Suroviny

500 gkrůtích jater
125 gmásla
100 mlsmetany ke šlehání (33%)
bobkový list
2cibule
nové koření
tymián
česnek
brusinky
mandle
sůl
pepř

reklama

Postup

Játra očistíme, cibulku najemno nakrájíme, poté zpěníme, přidáme játra, tymián česnek, bobkový list, nové koření, mandle, vše dobře smícháme a orestujeme. Přidáme smetanu a rozmixujeme bez koření. Poté dochutíme, vložíme do formy a necháme dobře ztuhnout v chladu.

reklama