Paštika, salát, domácí chléb

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Ivana Kučerová

Paštika, salát, domácí chléb
Paštika, salát, domácí chléb

reklama

Suroviny

500 gkuřecích jater
150 gmásla
2stroužky česneku
1menší cibule
2snítky tymiánu
1špetka koření pěti vůní
2 PLsmetany
1 MLsoli
2špetky čerstvě namletého pepře
Domácí chleba:
1sušeného droždí
2 PLoleje
1 PLocta
1 MLdrceného kmínu
1 MLsoli
možno přidat semínka, ořechy, olivy ...

Postup

  1. Paštika: Očistěná játra osmahneme na pánvi cca 5 minut, poté přidáme cibuli a koření, smažíme cca 10 minut. Poté vypneme a přilijeme smetanu. Nakonec rozmixujeme s máslem, dáme do misek a necháme vychladit.
  2. Domácí chleba: Všechny ingredience dáme do pekárny na střední teplotu a pečeme cca 3 hodiny.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!