Paštika z kuřecích jater
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
500 g | kuřecích jater |
150 g | anglické slaniny |
1 | cibule |
3 | stroužky česneku |
50 g | másla |
1 | sklenice červeného vína |
3 PL | smetany ke šlehání |
1 ML | sušeného tymiánu |
1 ML | černého pepře |
1/2 ML | mleté skořice |
1/4 ML | mletého hřebíčku |
1/4 ML | mletého badyánu |
1/4 ML | sušeného zázvoru |
Postup
Do pánve vložíme máslo a zpěníme nasekanou cibuli, přidáme očištěná játra a zprudka orestujeme, přidáme koření, česnek a červené víno. Směs necháme vychladnout, přidáme změklé máslo, slaninu na kostičky, smetanu a vše rozmixujeme. Dobře osolíme, podle hustoty přidáme smetanu a necháme vychladit.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací