Patrik uvažuje o ukončení své účasti v Prostřeno!

PR manažerka Barbora (25) moc ráda sportuje a cestuje, dvakrát byla i v Číně. Zaujmou soupeře její knedlíčky nebo zážitky z Dálného východu?
Barbora Povišerová
Barbora Povišerová
archiv TV Prima

I Bára miluje, stejně jako včerejší hostitelka Terezka, cestování, zážitky a sport – dělala sportovní gymnastiku, dnes ji baví také třeba golf. Má přítele a doma v Českých Budějovicích to mají moc hezké, hosté by se u půvabné Barbory mohli cítit příjemně. Třetí hostitelka si naplánovala moderní světácké menu, kde zúročí i svůj pobyt v Číně, kterou navštívila dokonce dvakrát, strávila tam nějaký čas a poznala tamější kuchyni. Odtud pramení i její předkrm – plněné knedlíčky vařené v páře v originálním bambusovém pařáku. A hosté, kteří zatím netuší, co se pod „Gyoza knedlíčky“ skrývá, si pochutnají.

Podívejte se, jak Bára připravuje knedlíčky:

Prostřeno! XXI (13) - Gyoza knedlíčky
Prostřeno! XXI (13) - Gyoza knedlíčky

Zato hráškový krém, který následuje, samozřejmě všichni dobře znají a mají tudíž možnost dalšího srovnání, podobnou polévku dostali už v pondělí. Jak uspěje v souboji hráškových polévek? Co řekne Martina na to, že soupeřům chutná více Bářina polévka se slaninovými chipsy? Začne někdo taktizovat? Poslední dobou oblíbený je flank steak z pupku, který doprovodí pepřová omáčka, opečené brambory a grilovaná zelenina. I když Jiří si myslí, že z pupku se prostě měkký a šťavnatý steak připravit nedá, a trošku tvrdé se maso zdá i Martině, třeba Patrik si na hlavním chodu moc pochutná.

Podívejte se, čím Patrik hosty překvapil:

Prostřeno! XXI (13) - Uvažuje o ukončení
Prostřeno! XXI (13) - Uvažuje o ukončení

Zajímavá je panna cotta z kokosového mléka, i když Martina kokos nemá ráda. Poučná zábava bude též čínská a hodně se o ní bude diskutovat. Ocení všichni Bářiny cestovatelské zážitky? A Patrik přemýšlí o tom, že soutěž vzdá. Všechny tím překvapí, protože zítra má přece vařit on!

SLEDUJTE PROSTŘENO! ONLINE

reklama