Pedrova pizza
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
500 g | hladké mouky nebo mouky na pizzu |
10 g | droždí |
3 PL | olivového oleje |
200 ml | vody |
2 | špetky soli |
rajčatová salsa | |
200 g | parmské šunky |
400 g | mozzarelly |
oregano |
Postup
- Těsto vytvoříme v domácí pekárně – jako první přidáme vodu, poté olivový olej a droždí, které zasypeme půl kilem mouky se špetkou soli. Po hodině a půl budeme mít připravené těsto, které rozválíme po kouscích na malé pizzy o velikosti asi 10–12 cm v průměru. Rozválené těsto potřeme rajčatovou salsou, položíme na ni dva plátky parmské šunky, zasypeme mozzarellou a přidáme špetku oregana. Takto připravený pokrm vkládáme na cca 10 minut do trouby rozpálené svrchním a spodním ohřevem na 230 °C.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací