Petr Slíva

Petr je studentem vyšší odborné školy v Ostravě, a zároveň si přivydělává při studiu prací v kavárně. V současné době je jeho nejvyšším dosaženým vzděláním maturita. Je svobodný a bezdětný.
Vstoupit do diskuse- 47 názorů
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Žije společně s přáteli ve studentské bytě, kde jsou tři oddělené pokoje. Do pořadu ho přihlásila jeho nejlepší kamarádka, se kterou je spojuje společné tetování, které znamená „spontánní“ – nemohl tedy tuto výzvu odmítnout. Rád přijímá výzvy a překonává své vlastní hranice. Věří, že pokud chce člověk poznat sám sebe, tak musí vystoupit ze své komfortní zóny.

Pokud by vyhrál, tak by peníze odložil na další vzdělání – nyní získá titul DiS., a rád by si dodělal poté bakalářský titul. Jako zábavu si pro své hosty připraví alternativní způsob přípravy kávy a coffee tasting. Těší se na nové lidi, které rád potká. Rád zjistí, jaké to je vařit pro někoho cizího, a je zvědavý, jak jeho hosté ohodnotí jeho kuchařské dovednosti.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je spolehlivý, cílevědomý a umí dobře zvládnout stresové situace. Nikdy se neotáčí zády ke svým blízkým a přátelům. Občas je urážlivý, ale dokáže si udělat legraci i sám ze sebe. Kouká se vždy na vše objektivně a snaží se řešit věci s chladnou hlavou.

Zájmy:
Mezi jeho koníčky patří vaření, cestování, trávení volného času s přáteli. Zajímá se o kávu a její přípravu.

Vztah k vaření:
Vaření ho baví od dětství – už jako malý se motal prababičce v kuchyni. Vždy ho fascinovala příprava jídla, a to ať vaření, tak pečení různých sladkých dobrot. Vaří rád i teď pro své blízké a přátele.

Chutě:
Rád připravuje sladká jídla, jako jsou palačinky. Často vaří z kuřecího masa a má rád zelí. Mezi jeho oblíbená jídla patří svíčková na smetaně. Má rád vše a nebrání se tomu ochutnat něco nového.

Nesnáší:
Nemá rád vnitřnosti a vše spojené se zabijačkou. Nikdy by nesnědl potraviny, na které má alergii – ořechy a exotické ovoce (ananas a kiwi). Při stolování mu vadí překřikování, nepořádek a umělé květiny.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Buď spontánní, jelikož život je dost krátký, a další šanci mít nemusíš.“

Očekávání:
Těší se na nové lidi, které rád potkává. Rád zjistí, jaké to je vařit pro cizí lidi, a je zvědavý, jak jeho hosté ohodnotí jeho kuchařské dovednosti.

Vstoupit do diskuse- 47 názorů

reklama