Plněné vejce s pěnou na teplé šunce, bagetka

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Lukáš Cicu

Plněné vejce s pěnou na teplé šunce, bagetka
Plněné vejce s pěnou na teplé šunce, bagetka

Suroviny

5vajíček
20 gsýru eidam
100 mlmajonézy
5 plátkůšunky vysoké jakosti
olej dle potřeby
sůl

reklama

Postup

Všechna vejce uvaříme natvrdo a do mísy vrstvíme nejprve vychladlá nakrájená vejce na kolečka, šunku pokrájíme na proužky, kukuřici, celer, ananas scedíme a vyrovnáme ve vrstvách, pórek dáváme na kolečka. Každou vrstvu proložíme natřenou tatarkou. Dáme do lednice rozležet a vychladit. Můžeme podávat s opečeným toustovým chlebem nebo jiným bílým pečivem.

reklama