Poularde de Bresse a la creme s chřestem

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Zdeňka Pohlreich Gruberová

Poularde de Bresse a la creme s chřestem
Poularde de Bresse a la creme s chřestem

reklama

Suroviny

1kuře
250 gmásla
1 lsmetany
1balení žampionů
4cibule
5stroužků česneku
1svazek zeleného chřestu

Postup

Kuře vykostíme a kusy kuřete osolíme, opepříme a osmahneme na másle dozlatova. Přidáme žampiony, cibuli, zalijeme vínem a provaříme. Zalijeme smetanou a přidáme snítku tymiánu, sůl a pepř. Dusíme doměkka. Vyndáme maso a omáčku promixujeme nebo propasírujeme. Podáváme s nudlemi a povařeným chřestem.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!