Pravý ruský boršč, česneková bageta se slaninou

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Viktoriya Kazarina

Pravý ruský boršč, česneková bageta se slaninou
Pravý ruský boršč, česneková bageta se slaninou

Suroviny

1/2 kghovězího masa
1/2 kgvepřového masa
1červená řepa
3brambory
1mrkev
menší zelí
1paprika
2stroužky česneku
1cibule
1rajský protlak
zakysaná smetana
kopr
sůl
pepř

reklama

Postup

Maso dáme do hrnce, zalijeme vodou a asi hodinu vaříme. Poté přidáme syrovou červenou řepu, nastrouhanou nahrubo. Po 10 minutách přidáme tři kusy nakrájených brambor, nastrouhanou mrkev, zelí nakrájené na proužky, papriku, česnek, opečenou cibuli a protlak. Vaříme dalších 20 minut, nakonec přidáme kopr a zakysanou smetanu.

reklama