Připravujeme Prostřeno! z Královehradeckého kraje!

V Královéhradeckém kraji, kam příště pořad zavítá po delší době, se potkají a utkají tři ženy a dva muži.
Právě připravujeme
Právě připravujeme
thinkstock.com
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Podávat se bude třeba kuřecí maso, zvěřina, zeleninové krémy i vývary a hostitelé budou muset jako úkol týdne připravit také nějaký svěží „fresh recept“. Bude to pohodová parta? Kdo se ukáže jako největší taktik? Bude se výhra dělit, nebo si krásných šedesát tisíc odnese jediný vítěz? A kdo ze soutěžících získá největší sympatie diváků a tím vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To uvidíme už příště!

 

První účastnice, mladá maminka Nicole (21), se do pořadu přihlásila trochu z hecu. S manželem jsou prý věrní diváci pořadu a k účasti ji také povzbudili kamarádi. Nicole nejvíc času věnuje rodině, ráda chodí na procházky nebo cvičí fitness. První hostitelka svoji večeři zvládne uvařit s malým pomocníkem. Půlroční Oskar nechybí ani u přípitku, z čehož budou hosté docela překvapení. Zvládne sympatická Nicole z Trutnova uvařit své zdravé a lehké menu bez chybičky?
1) Jarní salátek s křepelčími vejci a toustem
2) Cuketový krém s parmezánem a krutony
3) Baby kuřátko s hráškovým pyré, velikonoční nádivka
4) Limetkový koláč.

 

Druhý hostitel, skladník Pavel (26) z Bezděkova nad Metují, džentlmensky vezme účast v pořadu za svoji ženu, která se toho nakonec zalekla. Mají spolu dva syny a žijí spokojeným životem. Mezi Pavlovy koníčky patří hlavně sport. V létě jezdí rád na kole a na motorce. Hodně času tráví s rodinou a dětmi, ale je vidět, že doma v kuchyni moc nevaří. S rolí hostitele se ale popere statečně, i když u stolu se bude dost kritizovat. Úterní menu:
1) Avokádová pomazánka s toustem a šunkové rolky
2) Hovězí vývar s celestinskými nudlemi
3) Kuřecí kapsa s broskví a sýrem, americké brambory
4) Čokoládová pěna.

 

Uprostřed týdne se o výhru pokusí technik Adam (32). Třetí hostitel nebydlí ve Dvoře Králové moc dlouho, sám město se slavnou zoo, kam jistě rád zavítá se svou roční dcerkou, teprve poznává. Ve volném čase se Adam hodně zajímá o vojenskou historii 14. až 16. století a má rád motorky, v poslední době ho baví myslivost. Adam na soupeře působí trochu jako taktik, nejí například vajíčka a nevyhledává sladké. Co všechno mu ještě nebude chutnat? Jisté je, že zvěřina, která se objeví hned ve dvou chodech jeho menu, to nebude:
1) Tapas
2) Bažantí polévka
3) Pečené kančí
4) Ovocné muffiny s domácí zmrzlinou.

 

Ve čtvrtek předvede, co dovede, prodavačka polotovarů Věra (48) z Dobrušky, která se vyučila v oboru kuchař-číšník. Je podruhé vdaná. Z prvního manželství má dvě děti a je už také babičkou dvou vnuček. Mezi Věřiny koníčky patří v zimě lyžování a v létě plavání. Ráda cestuje a poznává nová místa, také ráda vaří. Do Prostřeno! ji proto přihlásili (s požehnáním šéfa) její kolegové z práce. Čtvrteční menu:
1) Zapečené bagetky
2) Hovězí polévka s masem a vejci
3) Kuřecí steaky se sýrovou omáčkou, šťouchané brambory
4) Smetanové poháry se sušenkami.

 

Východočeský týden vyvrcholí a skončí v pátek v kuchyni rodinného domu u mzdové účetní Ivy (39). Šťastně vdaná maminka dvou dětí žije na venkově, má organizační talent a spoustu koníčků, kam patří společenský tanec, tvorba fotoknih a různé ruční práce. V sezóně ráda pracuje na zahradě a pěstuje květiny. Iva miluje pohyb a věnuje se též cyklistice, turistice a běhání. Aktivní hostitelka se do pořadu přihlásila sama, protože si chtěla vyzkoušet, jak to chodí v zákulisí Prostřeno! Menu páteční večeře:
1) Plněné mini rohlíčky
2) Dýňová polévka
3) Masíčko po myslivecku a rýže
4) Jablíčkový dort.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama