Prostřeno!: Hosté skoro zapálí chatu Honzovy maminky

Jana (33) sice handicapují následky jeho nedávného úrazu, ale za svůj výkon v kuchyni se stydět nemusí.
Jan Pištělák
Jan Pištělák
archiv TV Prima

REPRÍZA Druhý večer v pořadí bude v režii svobodného a bezdětného číšníka Honzy, který následkem sportovního úrazu přišel nedávno o pár zubů. Jan nezapře svou profesi, talíře servíruje jako profesionál a předvede se i jako nadějný kuchař. Do pořadu ho přihlásily kamarádky a vařit bude u své maminky.

Podívejte se, kde bude Honza vařit:

Prostřeno! XIX (22): 22 - Honza vaří na chatě
Prostřeno! XIX (22): 22 - Honza vaří na chatě

Honzův poslední chod je zároveň i zábavou – palačinky si hosté budou moci sami oflambovat. Hozenou rukavici a zápalky návštěva přijme s nadšením, i když je to trochu nebezpečné.

Podívejte se, ja hosté flambují:

Prostřeno! XIX (22): 22 - Flambování
Prostřeno! XIX (22): 22 - Flambování

U stolu opět zavládne dobrá nálada a jediné, co může týden pokazit, je Bohouš, který moc mluví. Má ke všemu poznámky, jako potravinářský technolog s mezinárodními zkušenostmi se cítí jistý v kramflecích a na ostatní působí jako takový brouk Pytlík. Honzův „tataráček z lososa“ je dobrý předkrm, jen se někomu nelíbí způsob, jakým ho hostitel připravoval.

Honza bude neustále pod dohledem:

Prostřeno! XIX (22): 22 - Honza pod dohledem
Prostřeno! XIX (22): 22 - Honza pod dohledem

Po včerejší chutné polévce je hovězí consommé sladší po mrkvi, na hlavní chod je kuřecí kapsa plněná pórkem, nivou a kukuřicí, připravená na medu, kari a pivu. Kari ochutí jídelníček v týdnu ještě jednou, ale Vladimír ho zrovna nemusí. Zato mu moc chutnají již zmíněné flambované palačinky s griliášem. 

Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

reklama