Prostřeno!: Pavel bydlí na střelnici! Hosté jsou v šoku

„Přírodní muž“ Pavel (49) je stále svobodný, bydlí na střelnici, griluje poprvé a počasí mu nevyjde.
Pavel Hadač
Pavel Hadač
archiv TV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

„Kdybych mohl osobní smůlu prodávat, tak by byl Onassis vedle mě žebrák,“ prohlásí o sobě vyučený zámečník Pavel, když pozoruje zamračené a deštivé nebe. Chtěl totiž grilovat a stolovat na terase. Soupeři jsou zděšeni z Pavlova obydlí na ubytovně, Jardovi připomíná areál střelnice vojenské ležení a Petr si zase potrpí na pořádek. Hosté jsou vymrzlí, ale Pavel je naštěstí pozve do vedlejšího salonu, kde hoří rozpálená krbová kamna, na kterých se vaří hovězí polévka se zeleninou a fazolemi. Stůl je úhledně prostřený a návštěva si oddychne. Pavel ale moc ne, toho čeká těžký boj, musí dost improvizovat.

Podívejte se, jak to u Pavla vypadá:

Prostřeno! XX (13) - Bydlení na střelnici
Prostřeno! XX (13) - Bydlení na střelnici

Plynový dvouvařič jede pomaleji, než Pavel doufal, navíc gril občas stávkuje, až nakonec vyhasne docela. Předkrm, což jsou jednoduché sýrové smaženky, každý dostane rovnou do ruky. Je dost mastný, a když smaženky vychladnou, teče z nich olej. Polévka zvláštní barvy je docela vodovatá, trochu jako na čundru, spolustolovníci už určitě ochutnali lepší. Na hlavní chod je grilovaná krkovice s koupenými hranolky. Maso je měkké, porce slušná, Janu ale rozhodí Pavlův způsob servírování, kdy hranolky nasype každému na talíř a olizuje si při tom ruce. K jídlu chybí nějaký dresink, Pavel nabídne jen čalamádu. Jídlo je dost kořeněné, a přitom suché, až Jardovi zaskočí. Je to ale spíš Jardův herecký výstup, jak si myslí Jana?

Proč takhle Pavel bydlí? Dozvíte se ve videu:

Prostřeno! XX (13) - Proč takhle Pavel žije
Prostřeno! XX (13) - Proč takhle Pavel žije

Pavel se během večera docela naběhá mezi terasou a jídelnou, vytáhne se však s úkolem týdne, což jsou kapří filety. Bohužel všichni se na rybu netváří, navíc jde už o třetí smažené jídlo. A úplný průšvih je poslední chod – rádoby grilovaný ovocný špíz, protože v remosce to fakt není ono, ovoce se v alobalu jen ohřálo. Zachrání to zábava? Bude se na střelnici střílet? Nebo skládat samopal?

Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!

SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE

Reklama
Reklama