Prostřeno!: Teorii ovládá na výbornou, praxe pokulhává

Jan (36) je velký teoretik, ale v praxi se na nekompletní a bohužel i studené jídlo dlouho čeká.
Jan Jeník
Jan Jeník
archiv TV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Středa bude patřit právě Honzovi, který sice sám bezlepkovou dietu držet nemusí, dokonce ani nikdo u stolu, přesto ji plánuje a dost si tím zkomplikuje život. Jakmile se objeví první problémy, začíná zmatkovat a rovnou ve svém menu škrtat. Chce vařit na milimetr přesně, všechno měří, počítá, ukrajuje. Jenže na domácí bagetky vůbec nedojde a barvu přizná hostitel až ve finále, zatím se jen vymlouvá…

Podívejte se, jak se Honza před holkami předvádí:

Prostřeno! XIX (18) - Honza se předvádí
Prostřeno! XIX (18) - Honza se předvádí

Nervózního hostitele honí čas a raději si měl před příchodem návštěvy pohlídat byt, trochu lépe si v něm poklidit, aby se tu hosté, kteří uspořádání jeho domácnosti moc nerozumějí, cítili pohodlněji. Když jim Jan vysvětlí, jak se věci u něj doma mají, ocení Honzovu dobrosrdečnost a dívají se na věc shovívavěji.

Polévka bude hezky zlatavá:

Prostřeno! XIX (18) - Zlatavá polévka
Prostřeno! XIX (18) - Zlatavá polévka

A co si měl hostitel ještě kromě rychle ubíhajícího času pohlídat? Určitě teplotu pokrmů. Polévka je skutečně zlatavá, prý trochu nasládlá, ale hlavně studená. A to je u vývaru velké minus. Na hlavní chod se opět čeká, hosté si při tom mohou hrát a bavit se bez z hostitele, který v kuchyni smaží špízy z panenky s jablky, míchá kaši a trápí se s hrudkovitou sýrovou omáčkou. Nakonec je nejlepší asi dezert, kde jsou skutečně doma upečené piškoty. Zde hostitel slib dodržel a úkol týdne – perník – do své sladké tečky jen nastrouhá. A nebude sám…

Podívejte se, dezert Honza připravuje jako profesionálové:

Prostřeno! XIX (18) - Jako profesionál
Prostřeno! XIX (18) - Jako profesionál

Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!

SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE

Reklama
Reklama