Ratatouille a kachní prsa

Na hlavní chod první hostitel spoléhal nejvíce, ale bohužel maso zůstalo uvnitř syrové a ratatouille bylo studené.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Jan Gold

Ratatouille a kachní prsa
Ratatouille a kachní prsa

Suroviny

kachní prsa
cuketa
rajčata
papriky
lilek
máslo
parmezánem
sádlo
sůl
pepř
Reklama

Postup

  1. Na pánvi rozpálíme máslo, přidáme na kostičky nakrájená rajčata, papriky, lilek, cuketu, zeleninu osolíme a opepříme. Opečenou směs dáme na dno zapékací mísy, přidáme na kolečka nakrájenou cuketu, rajčata, papriky a lilky, posypeme parmezánem a necháme zapéct 25-35 minut na 180°C.
  2. Kachní prsa osolíme, opepříme, dáme na vyhřátou suchou pánev a opékáme z každé strany šest minut. Poté přendáme na pekáč a dopečeme 15 minut v troubě vyhřáté na 180°C.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama