Ravioli se sýrem a medvědím česnekem

Adrian si hned v úvodu troufl na výrobu domácí pasty, trochu mu s tím prý poradily kamarádky.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Adrian Altman

Ravioli se sýrem a medvědím česnekem
Ravioli se sýrem a medvědím česnekem

Suroviny

500 ghladké mouky
5vajec
250 gricotty
svazek medvědího česneku
250 gbrynzy
pancetta
máslo
sůl
pepř
Reklama

Postup

  1. Mouku s vejci smíchejte do pevného těsta (přidejte pár lžic vody podle potřeby) a nechte v lednici uležet minimálně hodinu, potom z těsta vyválejte tenké pláty.
  2. Z brynzy, ricotty a nasekaného medvědího česneku umíchejte náplň do pasty.
  3. Z plátů uleželého a vychlazeného těsta vykrájejte kolečka, která naplníte vytvořenou směsí z brynzy, ricotty a nasekaného medvědího česneku. Kolečka přeložte napůl a ve spoji navlhčené zavřete, můžete zpevnit ještě bílkem.
  4. Vařte v osolené vodě a podávejte přelité máslem, nebo restovanou pancettou.
Reklama
Reklama