Králík na smetaně, knedlík

Králíka omyjeme, odblaníme, prošpikujeme, okořeníme a dáme péci na 180°C na 2 až 3 hodiny. Po hodině přidáme kořenovou zeleninu, tj. mrkev, celer a petržel.

Prostřeno - 7.3.2011 hl.jidlo
Králík na smetaně, knedlík

reklama

Postup

Králíka omyjeme, odblaníme, prošpikujeme, okořeníme a dáme péci  na 180 °C na 2 až 3 hodiny

Po hodině přidáme kořenovou zeleninu, tj

mrkev, celer a petržel

Před dopečením vyjmeme maso, zeleninu rozmixujeme s výpekem, přidáme smetanu, podle potřeby zahustíme a dochutíme

 

 

Hlavní chod

Králík na smetaně, knedlík a zelný salát

Ingredience:

  • králík
  • špek na prošpikování
  • sůl, pepř
  • mrkev
  • celer
  • petržel
  • smetana

reklama