Steak Tartare

Tomáš připravil tatarský biftek podle originální francouzské receptury.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Tomáš Pouzar

Prostreno! XV (11) 7.4. pred
Steak Tartare

reklama

Suroviny

350 ghovězí svíčková
0,5 lžičkyOlej
1 ksnaložená okurka
dle chutiKapary
dle chutiCibule
1 velký/2 maléŽloutek
Hořčice
Kečup
Tabasco
Worcestrová omáčka
Sůl
Pepř

Postup

Hovězí svíčkovou po vláknech rozkrájíme na proužky, které potom příčné pokrájíme a zakápneme olejem. Přidáme okurku, kapary a cibuli vše najemno pokrájené. Dochutíme solí, pepřem, hořčicí, worcesterem, kečupem a tabascem. Na závěr přimícháme žloutek.

reklama