Salámová pomazánka, domácí bagetka

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Radislav Farkaš

Salámová pomazánka, domácí bagetka
Salámová pomazánka, domácí bagetka

Suroviny

Salámová pomazánka:
400 gdietního salámu
2cibule
4 stroužkyčesneku
3kyselé okurky
2 PLhořčice
2 PLkečupu
1malá tatarka
Domácí bagetka:
400 ghladké mouky
1 kostkadroždí
1 hrnekvlažného mléka
špetkacukru
špetkasoli

reklama

Postup

  1. Salám umeleme spolu s cibulí a česnekem, přidáme zbytek ingrediencí, zamícháme a necháme alespoň hodinu odležet v lednici.
  2. Domácí bageta: Veškeré ingredience smícháme dohromady a necháme kynout alespoň 30 minut. Poté rozválíme těsto a uděláme bochánky, které nařízneme ostrým nožem a dáme na 15 minut do vyhřáté trouby na 180 ˚C.

reklama