Salát z polníčku se švestkami ve slanině, opečená bagetka s bylinkovým máslem

Předkrm byl sice menší, ale kdo má rád kombinaci sušených švestek a slaniny pochutnal si.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Jana Kvintová

Salát z polníčku se švestkami ve slanině, opečená bagetka s bylinkovým máslem
Salát z polníčku se švestkami ve slanině, opečená bagetka s bylinkovým máslem

Suroviny

1balení sušených švestek
150 ganglické slaniny na plátky
1bageta
50gmáslo
hrst bylinek
400 gpolníček
sůl, pepř
Reklama

Postup

Polníček osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Švestky obalíme plátkem slaniny a na pánvi osmahneme do zlatova. Bagetku potřeme bylinkovým máslem a rozpečeme v předehřáté troubě.

Reklama
Reklama