Šéfkuchař Jaroslav Sapík bude v Prostřeno! okouzlen opravdu pozoruhodnou kombinací

Šéfkuchař Khanh Ta se s vietnamskou kuchyní důkladně seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a během práce v rodinných Hanojských bistrech.
Khanh Ta Prostřeno! XXII (5)
Khanh Ta Prostřeno! XXII (5)
archiv TV Prima

reklama

REPRÍZA Páteční hostitel Khanh Ta vaří skvěle a jeho restaurace Taro má renomé mezi gurmány. Obstojí ale také před dalšími profíky?

Jaroslav Sapík se například přizná k tomu, že kdyby mu před dvaceti lety kdokoliv nabídl vepřové s melounem, dostal by přes hubu. Ovšem Khahn Ta si právě za tuto kombinaci vyslouží pochvalu.

Podívejte se na reakci pana Sapíka na videu:

Prostřeno! XXII (5): Bůček a meloun
Prostřeno! XXII (5): Bůček a meloun

Zdeněk Pohlreich se mladého kuchaře snaží, jak jinak, pořádně rozhodit. Tvrdí, že bude strhávat body za hlemýždí tempo, a také nadhodí, že by měl mezi večeří a snídaní alespoň malou pauzu… Václav Frič se Khahn Ta zastává, protože právě tyto řeči prý znervózňují nejvíc.

Podívejte se, jak se Zdeněk snaží Khanha rozhodit:

Prostřeno! XXII (5): Jak rozhodit hostitele
Prostřeno! XXII (5): Jak rozhodit hostitele

Asi za odměnu si pak Fričoun může vyzkoušet přípravu vietnamských knedlíčků. Prý kdyby jich udělal ještě 500 dostane to do ruky.

Podívejte se. jak Václav Frič dělá vietnamské knedlíčky:

Prostřeno! XXII (5): Jak na knedlíčky
Prostřeno! XXII (5): Jak na knedlíčky

Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 na Primě.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

Best of Prostřeno! 2020

To nejlepší z Prostřeno! roku 2020. Nejbizarnější momenty i taktik roku

 

Zdeněk Pohlreich rozhovor

Prostřeno!: Exkluzivní rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

reklama

reklama