Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Suroviny
600-700 g | hovězího na polévku |
3-4 | morkové kosti |
kořenová zelenina | |
pórek | |
cibule | |
česnek | |
nové koření | |
sójová omáčka | |
sůl | |
pepř |
Játrové knedlíčky: | |
---|---|
250 g | kuřecích jater |
majoránka | |
strouhanka | |
česnek | |
1 | vejce |
sůl | |
pepř |
Postup
Hovězí maso a morkové kosti dáme do hrnce a necháme pomalu táhnout přes dvě hodiny. Po hodině přidáme kořenovou zeleninu, pórek, cibuli, česnek, nové koření, celý pepř, sůl a sójovou omáčku. Mezitím si uvaříme těstoviny do polévky a játrové knedlíčky. Na játrové knedlíčky pomeleme játra, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř, trochu česneku a strouhanku, zpracujeme a uvaříme zvlášť. Vývar scedíme, obereme maso, zeleninu nakrájíme na drobné kostičky a přidáme do polévky. Podáváme s uvařenými nudlemi a knedlíčky.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací