Suchozemská mušle
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
250 g | vepřového masa |
250 ml | mléka |
1 | cibule |
2 PL | másla |
1 PL | hladké mouky |
1 PL | sardelové pasty |
olej na smažení |
Postup
Maso upečeme společně s polovinou cibule v troubě, následně obojí společně rozmixujeme, aby vznikla kašovitá hmota. Na pánev dáme máslo a olej, následně pomalu zpěníme polovinu cibule nakrájenou nadrobno. Když cibulka změkne, přisypeme na pánev mouku, pomalu přiléváme mléko a mícháme, dokud nevznikne bešamel. Přidáme lžíci sardelové pasty a rozmixované maso, směs pořádně promícháme. Formy vymažeme máslem, naplníme směsí a vložíme na patnáct minut do trouby, která je předehřátá na 180 °C.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací