Supreme s brambory à la Pepé

Supreme by měla být ta nejdelikátnější část z kuřátka.

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Josef Vondrášek

Supreme s brambory à la Pepé
Supreme s brambory à la Pepé

Suroviny

kuřecí prsa
brambory
baby špenát
cibule
česnek
máslo
polohrubá mouka
vejce
olivový olej
výhonky červené řepy
grilovací koření
bílé víno
sůl
pepř

reklama

Postup

  1. Kuřecí prsa osolíme (i pod kůží), grilovací koření dáme na kůži, na pánvi na másle krátce zatáhneme a dáme dopéct do trouby na 7-10 minut při 160°C.
  2. Brambory à la Pepé: Brambory nakrájíme nahrubo a uvaříme skoro doměkka v osolené vodě. Zvlášť na pánvi si dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku.
  3. Připravíme si těsto na noky, které vhodíme do vody a spolu s noky dovaříme. Poté scedíme a přimícháme již hotovou cibulku, máslo a vše promícháme.

reklama