Tatarák s topinkou a česnekem

Katka si nechala maso umlít u řezníka a tatarák si namíchala sama. Jana by uvítala topinky pečené na sucho, ale ostatním chutnalo.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Kateřina Černá

Tatarák s topinkou a česnekem
Tatarák s topinkou a česnekem

Suroviny

600 ghovězí svíčkové
2-3vejce
2cibule
česnek dle chuti
3 lžíceworcester
3lžícehořčice
1 lžícekečup
1 lžíceolej
sůl, pepř
chleba
Reklama

Postup

Hovězí svíčkovou si naškrábeme nebo nameleme, jak je kdo zvyklý a má to rád. Poté přidáváme postupně všechny ingredience kromě pečiva. Chleba usmažíme dozlatova na oleji a topinky před konzumací potřeme stroužkem česneku.

Reklama
Reklama