Tatarák z uzeného lososa s opékaným toustem, salát

Zakysanou smetanu přidala pro zjemnění hostitelka do svého tataráku z uzeného lososa, který někomu přišel přesto přesolený.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Ivana Míková

Tatarák z uzeného lososa s opékaným toustem, salát
Tatarák z uzeného lososa s opékaným toustem, salát

Suroviny

5balíčků uzeného lososa
šťáva z půl limetky
1červená cibule
kopr, sekaný
olivový olej
sůl
pepř
Zeleninový salát
10cherry rajčátek
hrst polníčku
trochu balzamikového octa

reklama

Postup

Lososové filety zbavíme kůže a pokrájíme na malinké kousky. Rybu opepříme, posypeme posekaným koprem, osolíme, přidáme pokrájenou cibuli, olivový olej, šťávu z limetky a promícháme. Servírujeme se zeleninovým míchaným salátem a s opečeným toastem.

reklama