Teorii ovládá Honza na výbornou, praxe pokulhává

Jan (36) je velký teoretik, ale v praxi se na nekompletní a bohužel i studené jídlo dlouho čeká.
Jan Jeník
Jan Jeník
archiv TV Prima

REPRÍZA Středa bude patřit právě Honzovi, který sice sám bezlepkovou dietu držet nemusí, dokonce ani nikdo u stolu, přesto ji plánuje a dost si tím zkomplikuje život. Jakmile se objeví první problémy, začíná zmatkovat a rovnou ve svém menu škrtat. Chce vařit na milimetr přesně, všechno měří, počítá, ukrajuje. Jenže na domácí bagetky vůbec nedojde a barvu přizná hostitel až ve finále, zatím se jen vymlouvá…

Podívejte se, jak se Honza před holkami předvádí:

Prostřeno! XIX (18) - Honza se předvádí
Prostřeno! XIX (18) - Honza se předvádí

Nervózního hostitele honí čas a raději si měl před příchodem návštěvy pohlídat byt, trochu lépe si v něm poklidit, aby se tu hosté, kteří uspořádání jeho domácnosti moc nerozumějí, cítili pohodlněji. Když jim Jan vysvětlí, jak se věci u něj doma mají, ocení Honzovu dobrosrdečnost a dívají se na věc shovívavěji.

Polévka bude hezky zlatavá:

Prostřeno! XIX (18) - Zlatavá polévka
Prostřeno! XIX (18) - Zlatavá polévka

A co si měl hostitel ještě kromě rychle ubíhajícího času pohlídat? Určitě teplotu pokrmů. Polévka je skutečně zlatavá, prý trochu nasládlá, ale hlavně studená. A to je u vývaru velké minus. Na hlavní chod se opět čeká, hosté si při tom mohou hrát a bavit se bez z hostitele, který v kuchyni smaží špízy z panenky s jablky, míchá kaši a trápí se s hrudkovitou sýrovou omáčkou. Nakonec je nejlepší asi dezert, kde jsou skutečně doma upečené piškoty. Zde hostitel slib dodržel a úkol týdne – perník – do své sladké tečky jen nastrouhá. A nebude sám…

Podívejte se, dezert Honza připravuje jako profesionálové:

Prostřeno! XIX (18) - Jako profesionál
Prostřeno! XIX (18) - Jako profesionál

Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

reklama