Tortilla s kuřecím masem

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Martin Erman

Tortilla s kuřecím masem
Tortilla s kuřecím masem

reklama

Suroviny

400 gkuřecích prsou
5tortill
250 gbalkánského sýra
1ledový salát
200 grajčat
50 gcibule
Tzatziki:
1salátová okurka
3stroužky česneku
250 gzakysané smetany
grilovací koření
sójová omáčka
olej
sůl

Postup

  1. Maso si nakrájíme na nudličky. Zasypeme kořením, přidáme sójovou omáčku a olej. Necháme odležet v lednici, nejlépe do druhého dne. Rajčata, cibuli, salát nakrájíme na menší kousky a odložíme do misky. Na rozpálené pánvi si orestujeme naložené maso.
  2. Připravíme si tortillu a vložíme na ni všechny ingredience. Salátovou okurku si nastrouháme najemno a přidáme zakysanou smetanu, sůl a česnek, přidáme na tortilly, nakonec posypeme nastrouhaným balkánským sýrem a tortillu zabalíme a zapečeme. Tortilly můžeme podávat teplé i studené.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!