Tvarohová buchta

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Alena Žákovská

Tvarohová buchta
Tvarohová buchta

reklama

Suroviny

300 gpolohrubé mouky
200 gcukru moučky
60 gmásla
2vejce
4 PLkakaa
1prášek do pečiva
1hrnek vlažného mléka
Náplň:
1celé máslo
20 gcukru moučka
3-4tvarohy (plnotučné)
Poleva:
1čokoláda na vaření
10 gtuku (omega)
1 PLcukru

Postup

Máslo, cukr a vejce utřeme do pěny. Kakao, mouku, mléko, prášek do pečiva smícháme do těsta. Dáme péct na 20 minut na 170 °C. Náplň: Máslo, cukr a tvarohy smícháme, poté potřeme vychladlý korpus. Polevu smícháme ve vodní lázni. A potřeme korpus.

reklama