Tvarůžková pomazánka, domácí pečivo

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Irena Moničová

Tvarůžková pomazánka, domácí pečivo
Tvarůžková pomazánka, domácí pečivo

reklama

Suroviny

Domácí pečivo:
230 mlvody
3 PLoleje
2 MLsoli
1 MLcukru
1/2čerstvého droždí
150 ghladké mouky
150 gpšeničné chlebové mouky
130 gpšeničné celozrnné mouky
Tvarůžková pomazánka:
1balení tvarůžků
1pomazánkové máslo
1pivo
mletá paprika
pažitka
jarní cibulka
sůl
pepř

Postup

  1. Domácí pečivo: Po vykynutí těsto propracujeme, uválíme bagety a dáme na plech s pečicím papírem po dobu 40 minut kynutou. Pomašlujeme vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě po dobu 12 minut.
  2. Tvarůžková pomazánka: Ingredience smícháme s najemno nakrájenými tvarůžky, poté zapijeme 3 lžícemi piva a vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!