Tvarůžková pomazánka, domácí pečivo
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
Domácí pečivo: | |
---|---|
230 ml | vody |
3 PL | oleje |
2 ML | soli |
1 ML | cukru |
1/2 | čerstvého droždí |
150 g | hladké mouky |
150 g | pšeničné chlebové mouky |
130 g | pšeničné celozrnné mouky |
Tvarůžková pomazánka: | |
---|---|
1 | balení tvarůžků |
1 | pomazánkové máslo |
1 | pivo |
mletá paprika | |
pažitka | |
jarní cibulka | |
sůl | |
pepř |
Postup
- Domácí pečivo: Po vykynutí těsto propracujeme, uválíme bagety a dáme na plech s pečicím papírem po dobu 40 minut kynutou. Pomašlujeme vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě po dobu 12 minut.
- Tvarůžková pomazánka: Ingredience smícháme s najemno nakrájenými tvarůžky, poté zapijeme 3 lžícemi piva a vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací