Tvarůžkový tatarák, hovězí tatarák s opečeným cibulovým chlebem
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
Hovězí tatarák (100 g): | |
---|---|
hovězí svíčková | |
1/3 | větší šalotky |
1 PL | sójové omáčky |
1 | malá hrst petrželové nati |
žloutek | |
3 | kapary |
okurky cornichons | |
1 PL | olivového oleje |
sůl | |
pepř |
Tvarůžkový tatarák (100 g): | |
---|---|
tvarůžky | |
3 PL | smetany |
1 ML | sójové omáčky |
25 g | másla |
špetka drceného kmínu | |
2 ML | mleté sladké papriky |
1 | malá hrst petrželové nati |
šalotka | |
sůl | |
pepř |
Postup
- Hovězí tatarák: Nameleme si hovězí svíčkovou, přidáme sójovou omáčku, olivový olej, šalotku, žloutek, malou hrst nasekané petrželové nati, špetku soli, špetku pepře, nasekané tři malé kapary (nahoru okurky cornichos).
- Tvarůžkový tatarák: 3 lžíce smetany (33%), 2 čajové lžičky mleté sladké papriky, čajová lžička sójové omáčky, špetka drceného kmínu, 25 gramů rozpuštěného másla, špetku pepře, nasekanou hrst petrželové nati, vše zamícháme a necháme vychladit.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací