Uzený pstruh s míchaným vajíčkem a topinkou
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
4 | filátka pstruha |
8 | vajíčka |
2 plátky | chleba |
2 stroužky | česneku |
100 g | másla |
2 | jarní cibulky |
1 | zakysaná smetana |
sůl | |
pepř | |
300 g | sádla |
velkolistá petržel | |
1 dcl | olivového oleje |
2 lžíce | bílého vinného octa |
Postup
- Filátko ze pstruha prohřejeme na másle.
- Na másle orestujeme cibulku a vajíčka osolíme a opepříme, na konec přidáme zelenou cibulku a zjemníme zakysanou smetanou.
- Osmažíme topinku, osolíme a očesnekujeme. Z petrželky, olivového oleje, soli, pepř a, vinného octa umixujeme zelený olej.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací