Uzený pstruh s míchaným vajíčkem a topinkou

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Václav Frič

Uzený pstruh s míchaným vajíčkem a topinkou
Uzený pstruh s míchaným vajíčkem a topinkou

reklama

Suroviny

4filátka pstruha
8vajíčka
2 plátkychleba
2 stroužkyčesneku
100 gmásla
2jarní cibulky
1zakysaná smetana
sůl
pepř
300 gsádla
velkolistá petržel
1 dclolivového oleje
2 lžícebílého vinného octa

Postup

  1. Filátko ze pstruha prohřejeme na másle.
  2. Na másle orestujeme cibulku a vajíčka osolíme a opepříme, na konec přidáme zelenou cibulku a zjemníme zakysanou smetanou.
  3. Osmažíme topinku, osolíme a očesnekujeme. Z petrželky, olivového oleje, soli, pepř a, vinného octa umixujeme zelený olej.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!