V Prostřeno! u Libora se červené víno vine celým menu jako červená nit. Bude jeho soupeřům chutnat?

Libor z Prostřeno! nestíhá připravit dezert. Naštěstí mu holky z party ochotně pomohou a zbytek večera se bude moci odehrát v přátelském duchu plném vína.
Libor Jan
Libor Jan
archiv TV Prima

reklama

Ve středu bude Libor zoufalý. Nestíhá a nakonec se jeho hosté nabídnou a dezert pod jeho vedením připraví. Nakonec bude všem chutnat. Zvlášť když Libor dokáže skvěle vést své pomocnice.

Holky Liborovi pomohou s přípravou dezertu. Podívejte se:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXIII (103) - Holky pomáhají s dezertem

Libor vaří tak, že v každém pokrmu má víno. Jsme koneckonců na Moravě. Jak podotkne Václa Vydra, červené víno se vine celým menu jako červená nit.

Víno v každém chodu hostům chutná. Podívejte se:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXIII (103) - Víno v každém jídle

Profesor historie Libor své studenty vyučoval on-line. Bádá v archivech, píše odborné články a knihy a občas i publicistiku. S manželkou nežije, ale mají společně dvě dospělé děti – syn žije a pracuje v Amsterodamu a dcera žije v Praze. Proč se Libor přihlásil? Jeho Slovácký krúžek, jehož je členem, dostal nabídku a Libor neváhal a této příležitosti se ujal. Menu sestavil z mezinárodních jídel, která má rád. Má rád svoji práci, baví ho historie a psaní. Jezdí rád na chalupu na Vysočině. Pokud to jde, tak rád cestuje po památkách střední Evropy a dalších zemí. Má rád folklor a zpěv. Zajímá se o historické zbraně, má rád víno, vaření, řeznictví a práci se dřevem.

Bude tento hostitel své hosty bavit, nebo je bude spíš vzdělávat? A jak se mu bude dařit v kuchyni – zvládne poměrně složité menu? Jestli se mu bude dařit a dosáhne na výhru, uvidíte už ve středu.

Dívejte se každý všední den v 17:50 na Primě.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

reklama

reklama