
Téma diskuze: Věra Sabová
Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).
Kdyz uz se pani se zeleninou nechtela krajet, existuje taky mrazena, specielne pod svickovou. Skoda. Ale takhle aspon vime, jak se to nema delat:)
Menu dobře sestavené, ale ne moc úspěšně připravené.... škoda..... Vypadalo to nadějně.
Svíčková s tak velkým množstvím Halali musela být nepoživatelná. Horší ale asi musel být ten krém na zákusku. Pomazánkové máslo s pudinkovým práškem a cukrem by pro mne bylo nepoživatelné. Do toho krému samozřejmě pudink patří, ale ne syrový prášek. Dává se tam kelímek hotového vanilkového pudinku se šlehačkou, který se dá koupit v každém supermarketu nebo pudink doma uvařený z poloviny sáčku a 200 ml mléka.
Velmi pekne menu :) a velmi prijemna pani :) :)
Paní se chtěla blýsknout novou kuchyní, samotné vaření svíčkové bylo zločinem.
Byla jste mi sympatická, ale sterilovanou zeleninu na svíčkovou ne!, vždycky z čerstvé kořenové, maso jste měla nádherné a zazdila jste to.
Škoda, že se svíčková nepovedla, bylo to skvělé menu a určitě mělo šanci na výhru
Paní Věro, koukněte na jeden z více receptů na *******
https://www.*******.com/watch?v=stpVJkp57vY&t=202s
No je vidět že svíčkovou dnes neumí nikdo už to že do Halali ke prasarna naložit než octa cukru soli to potom nemusí nakládat chybělo koření jako nové tymián ( sušený) a jalovec a dovršit tu prasárny tycakem ke definitivní konec všichni líný to prepasirovat přes síto proto si ji NIKDY nemůžu dát v restauraci a že jí miluju
Tymián a jalovec do svíčkové?, zvláštní...
Jakou řečí píšete? Nějak vám nerozumím.