Páteční hostitel Khanh Ta vaří skvěle a jeho restaurace Taro má renomé mezi gurmány. Obstojí ale také před dalšími profíky?
Jaroslav Sapík se například přizná k tomu, že kdyby mu před dvaceti lety kdokoliv nabídl vepřové s melounem, dostal by přes hubu. Ovšem Khahn Ta si právě za tuto kombinaci vyslouží pochvalu.
Podívejte se na reakci pana Sapíka na videu:
Byl dosažen limit pro přehrávání
Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr
Prostřeno! XXII (5): Bůček a meloun
Zdeněk Pohlreich se mladého kuchaře snaží, jak jinak, pořádně rozhodit. Tvrdí, že bude strhávat body za hlemýždí tempo, a také nadhodí, že by měl mezi večeří a snídaní alespoň malou pauzu… Václav Frič se Khahn Ta zastává, protože právě tyto řeči prý znervózňují nejvíc.
Podívejte se, jak se Zdeněk snaží Khanha rozhodit:
Byl dosažen limit pro přehrávání
Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr
Prostřeno! XXII (5): Jak rozhodit hostitele
Asi za odměnu si pak Fričoun může vyzkoušet přípravu vietnamských knedlíčků. Prý kdyby jich udělal ještě 500 dostane to do ruky.
Podívejte se. jak Václav Frič dělá vietnamské knedlíčky:
Byl dosažen limit pro přehrávání
Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr
Prostřeno! XXII (5): Jak na knedlíčky
Dívejte se na premiérové Prostřeno! každý všední den od 17.50 na Primě.
SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE