Vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi
Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Suroviny
1 | domácí brojler |
2 | mrkve |
1 | cibule |
1 | petržel |
1 | celer |
1 | pórek |
libeček | |
nové koření | |
sůl | |
pepř |
Játrové knedlíčky: | |
---|---|
4 | kuřecí játra |
2 | vejce |
1 | střední cibule |
strouhanka dle potřeby | |
majoránka | |
petržel | |
kmín |
Domácí nudle: | |
---|---|
1 | hrnek hladké mouky |
1 | vejce |
Postup
- Uvaříme nejprve maso, sebereme pěnu a pak přidáme ostatní ingredience. Vaříme kolem 2 hodin, dokud není maso hotové. Pak scedíme, zeleninu nakrájíme a polévku dochutíme.
- Játrové knedlíčky: Na sádle dozlatova osmahneme cibuli, kterou necháme zchladnout. Když ji máme vychladlou, tak přidáme játra a spolu s cibulkou je rozmixujeme. Přidáme koření a zahustíme dle konzistence strouhankou.
- Domácí nudle: Vejce smícháme s hladkou moukou a vypracujeme tuhé těsto. Vyválíme na co nejtenčí pláty a necháme přeschnout. Poté nakrájíme na mlýnku k tomu určeném.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací