Zapečená mozzarella s rajčaty a bazalkou

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Zsolt Bari

Zapečená mozzarella s rajčaty a bazalkou
Zapečená mozzarella s rajčaty a bazalkou

reklama

Suroviny

rajčata
olivový olej
čerstvá bazalka
mozzarella
bageta
sůl
pepř

Postup

Mozzarellu nakrájíme na plátky, rajčata také. Čerstvou bazalku natrháme, umyjeme. Do zapékací misky nalejeme olivový olej přibližně jednu polévkovou lžíci, a na střídačku naložíme mozzarellu, rajčata a bazalku. Vrch pokapeme lžící olivového oleje a posypeme solí a pepřem. V předehřáté troubě pečeme na 180–200 °C 15–20 minut. Podáváme s čerstvými bagetami opečené na pánvi s olivovým olejem.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!