Zapékaný camembert v cuketě a slanině, domácí pečivo
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
2 ks | camembert |
1 ks | cuketa |
5 plátků | anglická slanina |
koření na grilovanou zeleninu |
Domácí bageta | |
---|---|
480 g | hladká mouka |
1 lžička | drcený kmín |
1/2 lžičky | mletý pepř |
1/2 lžičky | sušený česnek |
250 g | sušené droždí |
60 ml | voda |
240 g | kefír |
30 g | sádla |
2 lžičky | cukru |
2 lžičky | soli |
Máslová pomazánka | |
---|---|
250 g | rostlinného másla |
grilovací koření na zeleninu | |
2 stroužky | česnek |
Postup
- Cuketu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme a orestujeme. Camembert zabalíme do plátku cukety a anglické slaniny, sepneme párátkem a orestujeme na pánvi ze všech stran. Podáváme na listovém salátu s balzamikem a čerstvou bagetou.
- Domácí bageta: Všechny ingredience nasypeme do pekárny a zapneme program „těsto“. Z vykynutého těsta tvoříme do formiček bagety a pečeme je do zlatova.
- Všechny přísady na máslo smícháme a podáváme k pečivu.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací