Zbyněk použije koření, jehož složení nezná ani on sám!

Chlap na svém místě, Zbyněk (35), grilování miluje. Sice má praxi v oboru, ale stačí to na výhru? Nebo mu jeho večer přinese zklamání?
Zbyněk Kordula
Zbyněk Kordula
archiv TV Prima

Zbyněk se vyučil v oboru kuchař-číšník, takže vztah ke kuchyni má veskrze kladný. Navíc ho baví sledovat, co se děje za kamerou během natáčení. I proto už v jednom pořadu vystupoval a také proto se do Prostřeno! přihlásil.

Podívejte se, jaké koření Zbyněk použil:

Prostřeno! XXI (97): Vřesovická krkovička
Prostřeno! XXI (97): Vřesovická krkovička

Chce se přiučit novým věcem. Jako cholerik bude mít několikrát možnost předvést, jak se dokáže ovládat. Přesto se ale bude snažit, aby si jeho večer všichni ostatní soutěžící užili. Bude to ovšem stačit na výhru?

Podívejte se, co bude Zbyněk podávat místo polévky:

Prostřeno! XXI (97): Bez polévky
Prostřeno! XXI (97): Bez polévky

Podívejte se, pro jakou neobvyklou chuťovou kombinaci se Zbyněk rouhodl:

Prostřeno! XXI (97): Ananas a chilli
Prostřeno! XXI (97): Ananas a chilli

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

Jak správně grilovat?

Grilování a opékání: Jak správně připravit maso, abyste se vyhnuli zdravotním rizikům?

reklama