Žebra na medu a čedarový chléb
Doba přípravy: nad 2 hodiny

Suroviny
3 kg | vepřových žeber |
500 g | medu |
2 PL | medové hořčice |
3 | stroužky česneku |
1 PL | soli |
150 ml | chilli omáčky |
4 PL | sójové omáčky |
5 PL | octa |
chléb | |
150 g | čedaru |
bylinky dle chuti | |
kyselé okurky | |
křen | |
hořčice |
Postup
Žebra omyjeme a připravíme do pekáče, přidáme všechny uvedené ingredience a dáme na 24 hodin odležet do lednice. Pečeme pod alobalem 1,5 hodiny na 200 °C. Poté alobal odstraníme a pečeme ještě půl hodiny odkryté. Chléb si rozřežeme a naplníme ho čedarem, přidáme bylinky dle chuti a dáme na 10 minut péct do trouby na 100 °C. Podáváme teplé s kyselými okurkami, hořčicí a křenem.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací