Zelena pasta sa škampima
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
balení špenátových tagliatelle | |
200 g | vyloupaných krevet |
1 | malá cibule |
3 | stroužky česneku |
100 ml | bílého vína |
200 ml | smetany na vaření |
2 PL | olivového oleje |
80 g | strouhaného parmazánu |
sůl | |
pepř |
Postup
V malém kastrolu osmahneme na olivovém oleji cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme krevety a česnek nakrájeny na kousky. Krátce orestujeme, zalejeme bílým vínem, osolíme a opepříme dle chuti a necháme dusit 15 minut. Mezitím uvaříme v osolené vodě špenátové tagliatelle a scedíme. Do kastrůlku s krevetami nalejeme smetanu na vaření a krátce povaříme, smícháme s těstovinami. Na talíři posypeme strouhaným parmezánem, ozdobíme bazalkou a rukolou a podáváme.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací