Zelena pasta sa škampima

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Renáta Hasanová

Zelena pasta sa škampima
Zelena pasta sa škampima

reklama

Suroviny

balení špenátových tagliatelle
200 gvyloupaných krevet
1malá cibule
3stroužky česneku
100 mlbílého vína
200 mlsmetany na vaření
2 PLolivového oleje
80 gstrouhaného parmazánu
sůl
pepř

Postup

V malém kastrolu osmahneme na olivovém oleji cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme krevety a česnek nakrájeny na kousky. Krátce orestujeme, zalejeme bílým vínem, osolíme a opepříme dle chuti a necháme dusit 15 minut. Mezitím uvaříme v osolené vodě špenátové tagliatelle a scedíme. Do kastrůlku s krevetami nalejeme smetanu na vaření a krátce povaříme, smícháme s těstovinami. Na talíři posypeme strouhaným parmezánem, ozdobíme bazalkou a rukolou a podáváme.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!