Zeleninová polévka s krůtími knedlíčky

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Isabela Vopravilová

Zeleninová polévka s krůtími knedlíčky
Zeleninová polévka s krůtími knedlíčky

reklama

Suroviny

kořenová zelenina
kuřecí bujon
maggi koření
olej
sůl
Krůtí knedlíčky:
500 gkrůtího masa
1/2pórku
sůl
pepř
Domácí nudle:
300 ghrubé mouky
3vejce

Postup

  1. Zeleninu orestujeme na oleji, zalijeme vodou, necháme vařit, přidáme kuřecí bujon, maggi koření a osolíme.
  2. Krůtí knedlíčky: Nameleme si krůtí maso, přidáme sůl, pepř a nasekaný pórek. Vše zpracujeme a vkládáme do zeleninového vývaru.
  3. Domácí nudle: Vše zpracujeme a vyválíme tenkou placku, ze které nakrájíme tenké nudle.

reklama