Jak na to

13. května 2022 11:50

Gabriela Svoboda

Beze zbytku se dá zpracovat skoro vše. Ani brambory nejsou výjimkou

Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Před letní sezonou se pustíme do údržby a úpravy bylinkového záhonu. Mít vlastní bazén na zahradě je krásná věc. Poradíme, jak bazén udržovat i jak snížit jeho spotřebu. Beze zbytku budeme tentokrát zpracovávat brambory. Oloupané je necháme zfermentovat a ze slupek uděláme vynikající krémovou polévku. A poradíme také například všem rybářům, jak na servis rybářského člunu.

Pokud i vás chytá panika, že jste na jaře nestihli na zahradě zrealizovat své plány, zůstaňte v klidu. Ukážeme, že je lepší nic neuspěchat a že mnoho věcí můžeme sázet po celý rok. Alergie se nevyhýbají ani zvířatům. Dozvíte se, které jsou nejčastější u psů a jak jim ulevit. Zblízka se podíváme na růže a na to, jak je ochránit proti chorobám a škůdcům. Podíváme se i do dílny a Na Míru vyrobíme poličku na víno.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou a designérkou džungloidních zahrad Radkou Votavovou.

Více najdete na primadoma.tv.

Sledujte v neděli 15. května 2022 v 11.50 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky bazén

Přečtěte si také