Balsamico salát s kuřecím masem a opečenou bagetkou s bylinkovým máslem

Autor receptu: Jakub Trojan

Balsamico salát s kuřecím masem a opečenou bagetkou s bylinkovým máslem
Balsamico salát s kuřecím masem a opečenou bagetkou s bylinkovým máslem

reklama

Postup

  1. Dvoje kuřecí prsa si očistíme, osušíme, okořeníme a nakrájíme na nudličky – posléze dáme na rozpálenou pánev a pozvolna smažíme z obou stran.
  2. Mezitím si očistíme veškerou zeleninu. Začneme trháním salátových listů, poté přidáme rukolu, nakrájená cherry rajčátka, okurku, ředkvičku a papriku. Kedluben, mrkev a cibuli si na stroužky nakrájíme a orestujeme doměkka, přidáme k salátu. Vše promícháme, přidáme balsamico, olivový olej, okořeníme. Servírujeme společně s opečenou bagetkou, kterou jsme dali na pět minut do trouby zapnuté na 150°C a potřeme bylinkovým máslem.

reklama