Kvůli takovým dobrotám už nebudete chtít trčet doma

Jaké lahůdky a kolik se jich dá připravit na zahradě u grilu? To budete koukat. Zdeněk Pohlreich vám vše ukáže krok za krokem v televizní novince Rozpal to, šéfe! Mistr kuchař se už v neděli 18. května změní na svém statku v usměvavého hostitele. Opět přesvědčí, že s chutěmi dokáže doslova kouzlit!
Správné menu obsauhuje i dezert.
Správné menu obsauhuje i dezert.
Marek Dienstl

reklama

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří ve svém zbrusu novém pořadu venku, a to za každého počasí! Pod taktovkou režiséra F. Kölbela připravuje na grilu nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Vše  o pořadu Rozpal to, šéfe! a recepty najdete v našem speciálu TADY

Dále vám poradí, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ podotýká Zdeněk Pohlreich.

Ochutnejte zatím alespoň očima několik lahůdek z ranče Zdeňka Pohlreicha a jeho Zdeničky

V menu chystaném pod širým nebem dojde i na snídani. Takto může vypadat.

Na své si v novém pořadu Rozpal to, šéfe! přijde každý strávník. Šéf umí na delikatesu povýšit i běžný krajíc chleba.
Autor: Marek Dienstl Na své si v novém pořadu Rozpal to, šéfe! přijde každý strávník. Šéf umí na delikatesu povýšit i běžný krajíc chleba.

(schneidy)

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama