Jaké lahůdky a kolik se jich dá připravit na zahradě u grilu? To budete koukat. Zdeněk Pohlreich vám vše ukáže krok za krokem v televizní novince Rozpal to, šéfe! Mistr kuchař se už v neděli 18. května změní na svém statku v usměvavého hostitele. Opět přesvědčí, že s chutěmi dokáže doslova kouzlit!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří ve svém zbrusu novém pořadu venku, a to za každého počasí! Pod taktovkou režiséra F. Kölbela připravuje na grilu nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Vše o pořadu Rozpal to, šéfe! a recepty najdete v našem speciálu TADY
Dále vám poradí, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. „Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení,“ podotýká Zdeněk Pohlreich.
Ochutnejte zatím alespoň očima několik lahůdek z ranče Zdeňka Pohlreicha a jeho Zdeničky
V menu chystaném pod širým nebem dojde i na snídani. Takto může vypadat.
(schneidy)
Rozpal to, šéfe! I takto se dá vařit venku
1 / 7
- Zahradní kuchyně. Co ji postavit třeba ze dřevěných palet? Zdroj: Marek Dienstl
2 / 7
- Jak jednoduché. Cukety, lilky a rajčata z jedné pánve. Zdroj: Marek Dienstl
3 / 7
- Příprava takto luxusně vyhlížející krmě nezabere o moc více času než otáčení buřtu nad ohněm. Zdroj: Marek Dienstl
4 / 7
- Rozpalte to se šéfem! Dojde i na kvalitní pečínku. Zdroj: Marek Dienstl
5 / 7
- Správné menu obsauhuje i dezert. Zdroj: Marek Dienstl
6 / 7
- Zdeněk Pohlreich nedá na červenou řepu dopustit. V Rozpal to, šéfe! se dočkáme dalšího receptu na její úpravu. Zdroj: Marek Dienstl
7 / 7
- Garden party je připravena. Hosté mohou přijít. Šéf pohostí a nasytí hladové koňáky, obětavé hasiče i ty nejmlsnější děti. Zdroj: Marek Dienstl
Tento článek najdete v těchto speciálech
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací