NOVINKA Rozpal to, šéfe! Pohlreich bude vařit pod širákem

„Vítám vás u nás na statku, kde jsem vždycky strašně rád. Nejen proto, že mě tu okusujou koně..., hlavně proto, že je tu božkej klid a mír...“ Od neděle 18. května si tento klid a mír můžete vychutnávat společně se Zdeňkem Pohlreichem. Tedy prostřednictvím televizní obrazovky a televize Prima.
Z očí do očí. Šéf opět přidá i několik rad jak na to.
Z očí do očí. Šéf opět přidá i několik rad jak na to.
Marek Dienstl

reklama

Šéf to ve svém zbrusu novém kulinárním pořadu rozpálí v podmínkách, které jsou dostupné a blízké snad všem smrtelníkům. Vařit tentokrát bude venku, na ranči své ženy Zdeňky.

Každé menu podle Zdeňka Pohlreicha zahrnuje nejméně čtyři recepty, pokaždé připravené ke konkrétní příležitosti. Uprostřed pastvin ředstaví též osvěžující drinky nebo zajímavé dezerty a předkrmy.

Pokrm místo památníčku

Jednou bude hostit koňáky, podruhé střelce nebo třeba personál ze zoologické zahrady. Rozpal to, šéfe! - Obrázek 3

Zdeněk v pořadu uvaří svým přátelům i vlastní ženě Zdeňce. Šéf také pokaždé představí jeden pokrm, k němuž se váže vzpomínka z jeho života.

Nejdůležitějšími proprietami při těchto kulinárně přátelských setkáních budou gril, plná pánev a ostrý nůž. Recepty z každého menu podle Zdeňka a bonusy z pořadu najdete v našem speciálu Rozpal to, šéfe!

 

 

Víte, co dělá Zdeněk Pohlreich, když potřebuje slepičí vejce? Sedne si k domácímu kurníku a čeká na snášku!

Rozpal to, šéfe! - Obrázek 6

Nový pořad Rozpal to, šéfe! okoření Zdeněk Pohlreich nejen hrstmi bylinek ze zahrádky, ale i svým osobitým humorem.

Koukněte se ještě na galerii fotek z natáčení.


(schneidy)

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama