Šéf to ve svém zbrusu novém kulinárním pořadu rozpálí v podmínkách, které jsou dostupné a blízké snad všem smrtelníkům. Vařit tentokrát bude venku, na ranči své ženy Zdeňky.
Každé menu podle Zdeňka Pohlreicha zahrnuje nejméně čtyři recepty, pokaždé připravené ke konkrétní příležitosti. Uprostřed pastvin ředstaví též osvěžující drinky nebo zajímavé dezerty a předkrmy.
Pokrm místo památníčku
Jednou bude hostit koňáky, podruhé střelce nebo třeba personál ze zoologické zahrady.
Zdeněk v pořadu uvaří svým přátelům i vlastní ženě Zdeňce. Šéf také pokaždé představí jeden pokrm, k němuž se váže vzpomínka z jeho života.
Nejdůležitějšími proprietami při těchto kulinárně přátelských setkáních budou gril, plná pánev a ostrý nůž. Recepty z každého menu podle Zdeňka a bonusy z pořadu najdete v našem speciálu Rozpal to, šéfe!
Víte, co dělá Zdeněk Pohlreich, když potřebuje slepičí vejce? Sedne si k domácímu kurníku a čeká na snášku!
Nový pořad Rozpal to, šéfe! okoření Zdeněk Pohlreich nejen hrstmi bylinek ze zahrádky, ale i svým osobitým humorem.
Koukněte se ještě na galerii fotek z natáčení.
(schneidy)