Superšéf Pohlreich vyráží do premiérové akce! Do pekla a zpět ho budou následovat v Mostě

První parta „zoufalců“ je tady! V Ristorante Nautico v Mostě potřebují předělat nejen koncept, ale i vzhled restaurace. Na celou akci pod dohledem Superšéfa a jeho týmu mají jeden jediný den. Dívejte se v pátek ve 20.15 na Primě.
 Superšéf má pouhých na cestu do pekla a zpět jen 24 hodin.
Superšéf má pouhých na cestu do pekla a zpět jen 24 hodin.
FTV Prima/ Superšéf

Zvládnout během pouhých 24 hodin proměnu restaurace od kuchyně až po redesign interiéru je úkol takřka ďábelský. Ujme se ho Superšéf Zdeněk Pohlreich s týmem specialistů.

V premiéře očekávaného pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět se respektovaný Zdeněk Pohlreich vypraví předělat restauraci  s námořnickým názvem Ristorante Nautico, volající o pomoc v Mostě.

Jaké bylo úplně první natáčení pořadu Superšéf, které proběhlo právě v Mostě? Poslechněte si Zdeňka Pohlreicha:

SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1): Superšéf Zdeněk Pohlreich o natáčení v Mostě
SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1): Superšéf Zdeněk Pohlreich o natáčení v Mostě

Na prohlídku podniku s ochutnávkou se Superšéf v Mostě vydává v dokonalém převleku. Pro premiérový díl ho zkušená maskérka proměnila v motorkáře a aby ho obsluha nepoznala ani podle hlasu, vydávat se bude za německého motorkáře a objednávat za něho budou čeští parťáci.

Italská pizza, nebo šourek nemocnýho bernardýna?

V této "ristorante" jsou už podle prvních rozhovorů s majitelkou i kuchaři pyšní na přípravu italské kuchyně. Svojí pizzou jsou si fakt jisti. Zvláštní, že zrovna ta u první zkoušky právě moc neobstála. Maskováný Superšéf sýr, který mu z ní stéká do plnovousu specialitu kuchyně komentuje dost výstižně: "To tady visí jak šourek nemocnýho berdardýna."

Přehrajte si exkluzivní ukázku první ochutnávky:

SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1): Ochutnávka v převleku
SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1): Ochutnávka v převleku

Superšéf Zdeněk Pohlreich v utajení rozkryje všechny nešvary špatně fungující restaurace. Personál i provozní budou ze záběrů, o kterých nevěděli, že by někdo mohl takto použít, hodně zaskočeni.

Peklo

Přítel majitelky restaurace Petry po zhlédnutí tajně natočeného videa neudrží emoce na uzdě: „Jste líní, jste tady všichni líní. A nejste schopní dělat věci tak, jak mají být.“

Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět (1): Pravda pálí
Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět (1): Pravda pálí

A dojde i na peprnější slovník:

Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět (1): Peklo
Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět (1): Peklo

Díky nehraným záběrům je Superšéf se svým týmem schopný poradit provozovatelce restaurace, jak zútulnit prostory podniku, vysmýčit a přestavět k plné funkčnosti kuchyni. Dojde i na  práci s psychikou všech, kdo v restauraci pracují.

Stane se Ristorante Nautico opravdu nejlepší italskou restaurací v Mostě? Všichni chtějí dát podniku a své práci ještě jednu šanci. K tomu však bude zapotřebí obrovské nasazení všech zúčastněných!

„Pokusím se zachránit všechny ty zoufalce za 24 hodin. V době sociálních médií může podnik za den uspět, nebo ztroskotat, a na nás je, aby to byla ta první varianta. Ovšem pokud je chci zachránit, musím jít do pekla a zpět,“ konstatuje úvodem Superšéf Pohlreich.

Očekávaný pořad Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět uvidíte v premiéře v pátek  7. února ve 20.15 na Primě.

Televizní upoutávka napoví více:

SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1) - upoutávka
SUPERŠÉF 24 HODIN PEKLA A ZPĚT (1) - upoutávka
Poslechněte si Zdeňka Pohleirecha i režiséra Pavla Noska, jak se drží Superšéf v utajení:
SUPERŠÉF: 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT: O převleku Zdeňka Pohlreicha
SUPERŠÉF: 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT: O převleku Zdeňka Pohlreicha

Superšéf Zdeněk Pohlreich

O premiérovém pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět. Ještě větší jízda než Ano, šéfe!

reklama