Křest svatbami. Gabriela Kratochvílová si poprvé vyzkoušela moderování!

Gabriela Kratochvílová moderovala večírek Svatby v Benátkách

Gabriela Kratochvílová si poprvé vyzkoušela moderování a to rovnou ve svatebních šatech. Opravdový křest ohněm ji s Romanem Šebrlem čeká již tuto neděli jako novou moderátorku televizních zpráv FTV Prima. Ve čtvrtek však s Romanem Šebrle moderovala večírek nového seriálu Svatby v Benátkách.

Ve čtvrtek se konal večírek nového primáckého seriálu Svatby v Benátkách, který můžete vidět tuto neděli ve 20.05 na Primě. Gabriela Kratochvílová si společně s Romanem Šebrle vyzkoušeli poprvé v životě moderování před lidmi. V neděli je totiž čeká první moderování televizních zpráv, na který se připravují několik týdnů. "Posledních čtrnáct dní jsou přípravy hodně intenzivní, takže po tomto moderování odcházíme znovu zkoušet do studia televizních zpráv. Jinak se učím kdykoliv je to možné, hned ráno a po večerech," říká Miss 2013.

Sama tento večer odmoderovala naprosto stylově v krásných svatebních šatech. Nedávno si svatbu na vlastní kůži dokonce i vyzkoušela, vdávala se totiž její sestra: "Tři dny jsem probrečela a různě se dojímala. Jak jsem to viděla sama, nejlepší svatba bude ta menší. Kolem sebe bych chtěla mít jen ty nejbližší. Hlavně mi jde o to mít hezké šaty dobrý dort." směje.

Gabrielu Kratochvílovou uvidíte již tuto neděli ve Zprávách FTV Prima. A jak se Gábině spolupracuje s Romanem Šebrle? Podívejte se na rozhovor!

Sdílejte článek