Petr se přiznal. Podvedl Johanu!

Přístav II (23) – Petr vyhodil manažera

Petr se přiznal. Co na to řekne Johana?

Manager Lukáš za Petrem stál ve chvíli, kdy po něm Flusalka aktivně šla. Petrovi lehkovážně poradil, aby se s Flusalkou Petr vyspal, pak by mohla dát pokoj. Jenže se stalo něco, s čím Lukáš rozhodně nepočítal.

Petr chce za každou cenu koupit byt v Praze pro Johanu, protože podvědomě tuší, že Johana není tak úplně šťastná. Jeho plán za bohatstvím však zahrnuje "chození po mrtvolách". A tou mrtvolou bude manager Lukáš.

Na co se těšit v předposledním dílu Přístavu?

Druhá řada a třiadvacátý díl Přístavu vás rozhodně nenechá na pochybách, že se budete nudit. Každou postavičku z Přístavu totiž čeká něco jiného - jeden bude slavit, druhý bude smutnit, někteří se budou vztekat.

Třeba Pepa poznává slasti rodičovství. Malý Pepa je nespavec a celá rodina tak trpí nedostatkem spánku. Petr Dvořák, mladý muzikant a přítel Johany, nakonec odsouhlasí, že Lukáš už nebude jeho manažerem a zastupovat ho bude Flusalka. Myslí si, že tak rychleji vydělá peníze a koupí pro sebe a pro Johanu byt v Praze. Dusno je i v hospodě, kde je Drtina v permanentním konfliktu s Drakem.

Přístav uvidíte na Primě již tento pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.