Losos a zase losos. V Teď vaří šéf!

Dnes v 18.00 na Primě udělí Zdeněk Pohlreich další lekci všem milovníkům dobrého jídla. Tentokrát bude upravovat lososa. Naučí nás například sashimi, ovšem v novém stylu. Další recept bude na lososa s estragonovou omáčkou, pak rybku šoupne do listového těsta a bude servírovat se špenátem.
Na finální úpravě pokrmu také záleží.
Na finální úpravě pokrmu také záleží.

reklama

Celkem se opět můžete těšit na šestici lahůdek.

Lososové hody ozdobí také losos grilovaný s italskou čočkou,nebo pošírovaný s citronovou majonézou. A co gravlax, už jste ochutnali takto upraveného lososa?

Vše o pořadu Teď vaří šéf! Najdete na TADY

 

 

 

Galerie fotek z pátého dílu Teď vaří šéf! vás namlsá.

Se Zdeňkem Pohlreichem se nejen dobře najíte, ale i zasmějete. Jeho smích je nakažlivý. Otestujte se níže.

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Teď vaří šéf! skeč 10: Šéfova veselá kůžička

(schneidy)

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!